Ofte stillede spørgsmål

Hvad har du brug for hjælp til?

Bliv vært

Du kan blive vært på holiiday.com ved at oprette en konto på vores hjemmeside og oprette en annonce for din bolig. Det er nemt og gratis at oprette en konto og oprette en annonce.
Du kan udleje forskellige typer af boliger på holiiday.com, herunder sommerhus, ferielejlighed, feriebolig, Bed And Breakfast, hotelværelse, privat værelse, feriehytte, landsted, glamping, campingvogn, autocamper og enda både. Maglæer der en type ferbolig som du ejer, så giv os endelig besked.
Ja, det er sikkert at udleje din bolig på holiiday.com. Vi har en række sikkerhedsforanstaltninger på plads, herunder identitetsverifikation, anmeldelser og forsikring.
Sikre dig at du har en indbosforsikring eller værtsforsikring, der dækker skader på din bolig. Sørg altid for at læs forsikringsselskabernes vilkår når du tegner en indbosforsikring. Det er muligt at tilkøbe en værtsforsikring igennem, holiiday.com som samarbejder med flere forskellige forsikringsselskaber. Så kan du have ro i sindet, når du udlejer din bolig. Skriv til vores support ved køb af forsikring.
Som vært på holiiday.com kan du fastsætte prisen for din bolig baseret på forskellige faktorer, herunder beliggenhed, antal gæster og sæson. Vi anbefaler, at du undersøger priserne på lignende boliger i dit område for at fastsætte den rette pris.
Holiiday.com håndterer ikke betalingen fra dine gæster. Du vil selv modtage betalingen fra lejer. Du kan tilbyde lejer via bankoverførsel eller MobilPay. Der findes også andre betalingsmuligheder. Du bestemmer selv hvornår, udlejer skal betale ved ankomst eller ved afrejse.
Hvis du har en nødsituation eller uforudsete omstændigheder, kan du annullere en reservation fra en gæst. Men det er vigtigt at huske på, at hyppige annulleringer kan påvirke din værtsprofil negativt og mindske antallet af fremtidige reservationer.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende din booking eller andre generelle henvendelser, er vores kundeservice team klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via chat eller e-mail, eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Hjælp til oprettelse af feriebolig

Vores team er klar til at hjælpe dig. Vi kan guide dig igennem hele processen, oprettelse af boligside

Chat med os

Vores team er klar til at hjælpe dig.

Mandag – Fredag: 8.00 – 17.00

Weekend og helligdage: 9.00 – 17.00

Ring til os

Vores team er klar til at hjælpe dig.

Mandag – Fredag: 8.00 – 17.00

Weekend og helligdage: 9.00 – 17.00

70 22 77 25

© 2023 holiiday.com

Niels Jernes Vej 10 DK-9210 Aalborg
CVR: 35 84 28 61
info@holiiday.com

Niels Jernes Vej 10
DK-9210 Aalborg - info@holiiday.com
CVR: 35 84 28 61

© 2023 holiiday.com

 

 / 

Log ind

Velkommen til holiiday.com

Send besked

My favorites

Overnatning
Regioner
Øer
Byer
Bliv vært
Oplevelser med lokal vært
Aktiviteter
Events
Mad og Drikke
Shopping
Seværdigheder
Regioner
Øer
Storbyferie
Nordjylland
Vestjylland
Djursland
Bornholm
Øer